Ciolacu, convins că populația s-au săturat de actualii guvernanți: „Vor rezista în funcţii până vor ieşi românii cu furcile şi îi vor alunga!”

0

Marcel Ciolacu a declarat la România TV că actualii guvernanţi vor rezista în funcţie „până vor ieşi românii cu furcile şi îi vor alunga”.

Marcel Ciolacu este convins că românii vor ieşi în stradă pentru a îndepărta de la putere Executivul aflat în exerciţiu. Întrebat de Andreea Creţulescu, la România TV, cât crede că va mai rezista actualul Guvern în funcţie, preşedintele PSD a răspuns: „Până vor ieşi românii cu furcile şi îi vor alunga”.

În acest context, Marcel Ciolacu a criticat decizia Executivului de a transforma Spitalul Foişor în unitate pentru patologia COVID, dar şi decizia actualei majorităţi politice din Parlament de a respinge, în Senat, constituirea unei comisii de anchetă cu privire la situaţia acestei unităţi medicale. „Categoric, până la urmă lumea va ieşi în stradă şi îi vor îndepărta”, a adăugat Marcel Ciolacu.

Senatul a respins, în plenul de marţi, proiectul de hotărâre prin care grupul senatorilor AUR solicită înfiinţarea comisiei de anchetă referitoare la organizarea acţiunii de evacuare şi transfer al pacienţilor internaţi la Spitalul Clinic de Ortopedie, Traumatologie şi TBC Osteoarticular „Foişor”.

Tot marţi, Marcel Ciolacu a condamnat incapacitatea coaliţiei de guvernare de a lua o decizie clară în privinţa testării anti-COVID-19 în unităţile de învăţământ, apreciind că şcoala reîncepe „în aceeaşi stare de confuzie în care se afla înainte de vacanţă”.

 

 

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.