Nicușor Dan continuă lupta pentru adoptarea bugetului Capitalei. Primarul general, discuții cu USR PLUS, PNL și PMP!

0

Primarul general al Capitalei, Nicușor Dan, speră să se ajungă în curând la un acord cu USR PLUS pe tema bugetului Capitalei, el precizând că urmează să se facă o nouă analiză după ce fostul ministru al sănătății, Vlad Voiculescu, a solicitat, miercuri, „noi date tehnice”.

Nicușor Dan a precizat că a avut miercuri seara noi discuții pentru a ajunge la o înțelegere pe bugetul Capitalei. Dialogul online – pe care edilul îl caracterizează drept „echilibrat” – a fost cu reprezentanții USR PLUS, PNL și PMP din București. „Alături de mine, la întâlnire au participat Vlad Voiculescu, Horia Tomescu și Cosmin Smighelschi (USR PLUS), Violeta Alexandru, Stelian Bujduveanu, Răzvan Socolovici și Diana Mardarovici (PNL), Andrei Ionescu și Sebastian Moise (PMP)”, a detaliat edilul într-o postare pe Facebook.

„A fost un dialog echilibrat, în care am căutat căi de a rezolva lucrurile în interesul bucureștenilor. În numele USR PLUS, Vlad Voiculescu a solicitat noi date tehnice cu privire la buget, urmând ca în următoarele 24 de ore, în cadrul organizației, să se facă o nouă analiză, astfel încât să ne apropiem cu toții de o soluție”, precizează Nicușor Dan.

Discuțiile vor continua joi seară.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.