Nicușor Dan salvează proiectul de buget al Capitalei pe 2021: „Deși nu este perfect, permite demararea investițiilor în București”

0

Consiliul General al Capitalei se reuneşte pentru a aproba bugetul. După mai multe zile de negocieri în care consilierii USR-PLUS s-au opus bugetului, joi seară s-a bătut palma pentru banii Bucureștiului.

Primarul Capitalei, Nicușor Dan, a transmis că, deși nu este perfect, este un buget care permite demararea investițiilor în Capitală și a făcut apel la ”sporirea solidarității în Coaliție”.

”Discuțiile de joi seară privind bugetul Capitalei au înregistrat progresele sperate. Am convenit o serie de ajustări la proiectul de buget, ajungând astfel la o formă acceptată de toată lumea.
Sigur, nu e un buget perfect, dar e pasul necesar și corect pentru a începe investițiile în Capitală și pentru a elimina datoriile și problemele din perioada Firea-PSD. Vom lucra împreună în continuare, inclusiv în perspectiva rectificării din a doua parte a anului, pentru a îmbunătăți abordarea în chestiunile bugetare.
Susțin de aceea sporirea solidarității în coaliție, dar și realism maxim în privința chestiunilor dificile.
Mulțumesc liderilor și reprezentanților USR PLUS, PNL și PMP pentru contribuția la găsirea unei soluții. E posibilă convocarea în următoarele ore a unei ședințe de Consiliu General, în care vom supune din nou la vot proiectul de buget, cu modificările agreate”, a scris  Dan pe Facebook.

 

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.