Gabriela Firea pune tunurile pe Nicușor Dan: „Primarul general nu este interesat de problemele oamenilor”

Senatorul PSD Gabriela Firea susține că primarul general Nicușor Dan nu este interesat de problemele oamenilor și că acesta a anunțat, „relaxat”, că adulții cu dizabilități vor primi mai puțini bani, potrivit Mediafax.

„Noul primar demonstrează, încă o dată, că nu este interesat de problemele oamenilor, de necazurile sau grijile lor. Iar azi (vineri -n.r.) și-a arătat cu prisosință fățărnicia și lipsa totală de empatie atunci când a anunțat, relaxat, ca adulții cu dizabilități vor primi de acum încolo 250 lei/ lună, și nu 500 lei/lună! Ce contează că oamenii aceștia sunt cei mai amărâți dintre noi, că pentru ei fiecare bănuț contează! Să se descurce cum pot! Ce dacă nu au primit banii din decembrie! Nu e responsabilitatea lui!”, a scris vineri seara pe Facebook Gabriela Firea.

Gabriela Firea susține că nici apelul Gabrielei Șerbănescu, reprezentanta persoanelor cu dizabilități, prezentă la ședința CGMB, nu l-a impresionat: „Pentru că, de fapt, nu îi pasă! Vor urma și alte tăieri, de la Programul FIV, de la familiile monoparentale…”.

Gabriela Firea susține că, în septembrie 2020, Nicușor Dan asigura că drepturile persoanelor cu handicap nu vor fi afectate:

„«S-a răspândit în rândul persoanelor cu handicap ideea că după ce voi ajunge primar, am să elimin ajutorul pentru persoanele cu handicap. Cât de abject să fii, ca să faci o campanie mincinoasă, murdară pe seama persoanelor cu handicap! Vreau să fiu foarte clar, ajutorul de handicap va fi plătit în continuare. Vreau ca acest ajutor de handicap să treacă în sarcina primăriilor de sector, dar dacă primăriile de sector, prin Consiliul Local, vor decide să nu preia acest ajutor, el va fi plătit în continuare de Primăria Capitalei», promitea, fariseistic, Nicusor Dan… Singura vorbă pe care o mai merită acest om este rușine”, a mai scris fostul primar general al Capitalei.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.