Apel umanitar: Durerile sunt insuportabile și antiinflamatoarele nu-și mai fac efectul de mult!

0

Hristos a Înviat!,

Cu durere în suflet și în tot corpul, vă spun că starea mea de sănătate este tot mai precară, durerile sunt insuportabile și antiinflamatoarele nu-și mai fac efectul de mult. Sufăr enorm, nu mai pot sta nicicum, nici culcată, nici în șezut, nopțile albe au devenit o obișnuință. Nici să plâng nu mai pot, doar vorbesc cu Dumnezeu să se îndure și de mine…

Așa a decurs mare parte din tinerețea Lenuței Iconaru, însă durerile s-au întețit acum, când e foarte aproape de o intervenție chirurgicală ce îi poate face viața mai suportabilă și, cel mai important, îi poate permite femeii să-și vadă fiica mireasă, peste două luni, când fata are programată nunta.

Totul a început cu o hernie de disc, pentru care a fost operată de 4 ori și a rămas cu sechele grave. Speranța Lenuței constă într-o operație unică în România, prin care îi pot fi înlocuite discurile vertebrale și o parte din șold cu proteze.

Intervenția, programată pe 13 mai, va fi efectuată de reputatul medic Ștefan Mindea de la Clinica „HEKA”din Constanța, însă costă peste 20.000 de euro. Până acum, am reușit să strângem doar 7.000…

Orice donație făcută în conturile Asociației „Salvează o inimă” poate însemna totul pentru această femeie, chinuită de mai bine de 20 de ani.

Tristețea mă omoară că nu mă pot opera și să fiu alături de cei dragi, depind de soț și de băiat. De la 28 de ani mă tot încearcă viața, dar acum pare să nu se mai sfârșească chinul, vă rog să-mi fiți alături!

Oricare dintre noi putem avea probleme de sănătate și tuturor ne-ar prinde bine o mână de ajutor într-o astfel de situație. Prin urmare, vă rugăm să ne fiți alături în ajutorarea Lenuței, astfel încât să poată fi operată și să fie alături de fiică în cea mai importantă zi din viața ei. Contăm cu toții pe sprijinul vostru!

Donații se pot face:

Denumire entitate:  Asociatia “SALVEAZA O INIMA”
Cod de inregistrare fiscala:  31015982

Cont (IBAN) bancar:

Cont RON: RO05BTRL00701205W82870XX

Cont Euro: RO28BTRLEURCRT00W8287001

CONT USD: RO68BTRLUSDCRT00W8287001

COD SWIFT: BTRLRO22

COD BIC: BTRL

REVOLUT: 0752.753.540

Banca Transilvania Botosani

Vă rugăm să specificați pentru transfer bancar numele  pacientei-ICONARU.

 

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.