Clotilde Armand „taie în carne vie”: Două societăți care au contract cu Primăria Sectorului 1, penalizate pentru nerespectarea standardelor lucrărilor efectuate!

0
Primarul Sectorului 1, Clotilde Armand, nu mai acceptă compromisuri. Concret, edilul vrea să dea o lecție firmelor care nu respectă standardele de calitate a lucrărilor efectuate.
„Am luat o decizie fără precedent la Primăria Sectorului 1. Două societăți aflate în relații contractuale cu Primăria vor fi penalizate pentru nerespectarea standardelor de calitate a lucrărilor efectuate.
Am decis să blocăm garanția de bună execuție la două societăți care au crezut că pot încasa bani publici fără să-și facă treaba la care erau obligate prin contract. Valoarea totală a garanției de bună execuție este de 942.492,97 lei din care 743.717,96 lei pentru SOCIETATEA CONSTRUCȚII GENERAL MEDITERRANEA SRL și 198.775,01 lei pentru ASOCIEREA AMBRO GARDEN S.R.L. & VI.MA.RA. S.R.L & MAXI DESIGN CONSTRUCT S.R.L. Cele două firme ar fi trebuit să planteze arbori și arbuști în mai multe zone din Sectorul 1, cum ar fi: Bucureștii Noi, Gara de Nord, Știrbei Vodă, Mihalache-Turda, Titulescu-Banu Manta, Șos. Pipera, Calea Victoriei, Aviatorilor, Floreasca, Romană etc.
Toate societățile care au contracte cu noi trebuie să înțeleagă că nu vom mai tolera nerespectarea prevederilor contractuale și că nu vom mai închide ochii la încălcarea termenelor și a standardelor de calitate a lucrărilor. În Sectorul 1, vremea lucrărilor de mântuială și a lui «merge și-așa» a trecut”.
Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.