Liberalul Robert Sighiartău pune “punctul pe i”: “Nu avem voie să ratăm această oportunitate!”

Share:

Secretarul general al PNL, Robert Sighiartău, a salutat faptul că, în marile orașe, campania de vaccinare și-a arătat efectele pozitive, pandemie fiind în declin. Mai mult, liderul liberal a spus că în contextul în care Comisia Europeană Europeană și-a îmbunătățit previziunile pentru creșterea economică a României, este momentul „să fructificăm” aceste oportunități printr-o negociere bună a PNRR.

“NU avem voie sa ratăm !!

Pandemia este în declin, campania de vaccinare în marile orașe și-a arătat deja efectele pozitive, iar perspectivele economice ne sunt favorabile. Comisia Europeană și-a îmbunătățit previziunile pentru creșterea economică a României: +5,1% pentru 2021 (față de 3,9%, cât era prognozat în februarie).

Este momentul să fructificăm aceste oportunități printr-o negociere bună a PNRR, printr-o revenire cât mai rapidă la normalitate începând cu 1 iunie, prin îndeplinirea reformelor anunțate și accelerarea investițiilor publice promise. Nu avem voie să ratăm această oportunitate” , a precizat, pe pagina de Facebook, deputatul PNL, Robert Sighiartău.

 

 

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.