Marcel Ciolacu, revoltat după frauda de la sectorul 1: „Cred că Clotilde Armand îşi va da demisia, dacă se dovedeşte că ar fi pierdut alegerile!”

0

Preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, a vorbit miercuri despre cele mai fierbinţi subiecte ale momentului, renumărarea voturilor de la alegerile locale pentru primăria sectorului 1 şi PNRR-ul României, care este discutat în aceste zile de o delegaţie guvernamentală cu Comisia Europeană.

Marcel Ciolacu a declarat că, după părerea sa, Clotilde Armand îşi va da demisia, dacă se dovedeşte că ar fi pierdut alegerile, dar pe de altă parte spune că nu mai are niciun fel de aşteptări din partea alienţei PNL-USR-PLUS.

„Speram sa gaseasca o solutie cat mai rapid. Categoric Hamas e pentru prima data cand ataca atat de virulent. Speram sa nu avem parte de un conflict mai grav. Am vazut ca s-au pierdut vieti omenesti din zona civila, ceea ce iar nu am mai vazut de mult. Daca lucrurile escaladeaza, vor interveni si celelalte state, si ONU. Intotdeauna un conflict in Orientul apropiat s-a extins, de aceea trebuie intervenit si stins conflictul.”, a spus Marcel Ciolacu, la DC News, în deschiderea unui interviu acordat miercuri.

Preşedintele PSD a comentat apoi informaţiile venite pe surse, conform cărora, în urma terminării numărării voturilor de la sectorul 1 de către poliţişti, Daniel Tudorache ar fi câştigat alegerile la peste 1.000 de voturi.

„Cunoastem sesizarile facute si de PSD si nu numai, chiar din timpul numararii voturilor. NU uita nimeni acele imagini cu saci de voturi scosi. Asteptam comuniccatul oficial si eu cred ca doamna primar isi va da demisia, daca se dovedeste ca a pierdut alegerile. Ce stiu eu din campanie, eu sunt reprezentantul Ciumei Rosii, ni s-a promis transparenta, depolitizare, respectarea legii. Acum vedem inversunarea pentru desfiintarea SIIJ. Va aduceti aminte ca domnul Barna era in sectia de votare, desi nu avea voie, nu era candidat.

Eu nu sper nimic de la aceasta alianta PNL-USR. Spunem de un an ca se modifica cifrele, apoi Vlad Voiculescu, ministru al coalitiei, a spus clar ca au fost manipulate cifrele ca se tina alegerile, a si explicat cum. Noi am cerut infiintarea unei comisii de ancheta. Mai mult, exista un raport cu decesele, finalizat la Ministerul Sanatatii. Asteptam ca doana ministru sa-l faca public. Inteleg ca sunt 2.500 de victime nedeclarate. A spus ministrul lor, venim cu propunerea pentru comisia de ancheta si ei nu o voteaza.

Vorbim de o frauda electorala. Vom vedea si cine a fost implicat, pentru ca nu e vorba doar de rezultat, ci si de aflarea adevarului. Eu consider ca nu poti sa ramai primar, cand se dovedeste ca ai ajuns printr-o anumita frauda. Nu vorbim de o comuna cu 1000 de locuitori, vorbim de sectorul 1, km 0 al capitalei României. Nu e simplu sa faci o frauda la sectorul 1. Nu au apucat sa desfiinteze SIIJ pana sa se afle adevarul.

E ca pe timpul lui Stalin, nu conteaza cine voteaza, ci cine numara. Uitati-va ce numiri se fac acum.”, a adăugat Marcel Ciolacu.

Marcel Ciolacu a comentat şi Planul Naţional de Recuperare şi Rezilienţă, care în aceste zile este discutat cu Comisia Europeană de către o delegaţie guvernamentală formată din premierul Florin Cîţu şi mai mulţi miniştri.

 

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.