Nicușor Dan, o nouă promisiune onorată: Gazonul de la Arena Naţională este pregătit pentru meciurile Campionatului European din luna iunie!

Share:

Nicuşor Dan a anunţat că gazonul de la Arena Naţională este pregătit pentru Campionatul European din luna iunie. Pentru prima oară în istoria competiției, meciurile vor fi găzduite de stadioane din 12 orașe, inclusiv București.

Primarul Capitalei a verificat personal, marţi dimineaţă, dacă gazonul de la Arena Naţională este pregătit pentru meciurile Campionatului European din luna iunie.

„Avem ‘verde’ și de la UEFA pentru gazon. Azi dimineață am dorit să aflu personal și de la unul dintre cei mai buni specialiști ai UEFA în materie de gazon de fotbal dacă suntem bine pregătiți la acest capitol pentru meciurile Campionatului European din luna iunie. Așadar, suntem în grafic.

Am avut o discuție și cu echipa din România, care a obținut acest rezultat de etapă. Și le-am cerut să mențină acest ritm bun de îngrijire a noului model de gazon hibrid, care este noul trend pe majoritatea marilor stadioane de fotbal din Europa. Îi mulțumesc lui Greg Wahtley – expertul STRI trimis de UEFA pentru calitatea gazonului, pentru analiza sa valoroasă și îl așteptăm la meciuri”, a scris pe Facebook primarul general al Capitalei.

Turneul final al Campionatului European de fotbal se desfășoară în perioada 11 iunie – 11 iulie 2021, într-un format cu 24 de echipe. Pentru prima oară în istoria competiției, meciurile vor fi găzduite de stadioane din 12 orașe, inclusiv București.

 

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.