Ludovic Orban, susținere masivă pentru un nou mandat de lider PNL: „Sunt 36 de filiale care mă susțin!”

Share:

Președintele PNL, Ludovic Orban, a anunţat vineri, în cadrul unei vizite la sediul PNL Cluj, că în curând începe declanșarea alegerilor în partid. Orban a spus deocamdată este singurul care şi-a anunţat intenţia de a candida şi că se bucură de susţinere din partea a 36 de filiale PNL.

„Vreau din nou să fac precizarea că alegerile în Partidul Național Liberal nu înseamnă organizarea unui congres, înseamnă alegeri de la firul ierbii. O să fie alegeri generale, fiecare organizație locală, ulterior o să fie conferințele județene și abia după finalizarea alegerilor la baza partidului o să aibă loc congresul cu o reprezentare proaspătă, care să asigure cu adevărat legitimitate conducerii care este aleasă.

Eu nu vreau să dau declarații pe niște ipoteze. Deocamdată nu știu dacă o să mai fie un candidat la șefia PNL. În ce mă privește pe mine, indiferent dacă o să fie sau nu, campania mea se va derula la fel, așa cum am făcut campanie: mișcare multă în teren, acțiune la firul ierbii, participare la toate evenimentele importante, susținerea proiectelor reprezentanților PNL în administraia locală și la nivel parlamentar. O să fie o campanie pozitivă, bazată pe proiecte și obiective realiste.

Sunt 36 de filiale care mă susțin. […] Până la urmă fiecare delegat la congres are fiecare discernământ și are dreptul să voteze pe cine dorește. O să trebuiască să fac o muncă de convingere a fiecărui delegat”, a spus Ludovic Orban, în cadrul unei vizite la sediul PNL în Cluj-Napoca, citat de stiripesurse.ro.

 

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.