Premierul Cîțu îl desființează pe Marcel Ciolacu: „PNRR este un proiect al Guvernului și nu este nevoie de un vot al Parlamentului!”

Share:

Premierul Florin Cîţu a anunţat vineri că Planul Naţional de Redresare şi Rezilienţă (PNRR) este un proiect al Guvernului pentru care nu este nevoie de un vot al Parlamentului. Fiind un proiect pentru întreaga ţară, PNRR ar putea fi prezentat în Parlament.

Florin Cîţu a dat de înţeles că nu este nevoie de o dezbatere privind PNRR în Parlament, motiv pentru care nu e nevoie de niciun vot.

„PNRR nu are de ce să treacă prin Parlament, este un proiect al Guvernului. Un lucru pe care putem să îl facem este să prezentăm românilor, în Parlamentul României, forul legislativ al României, PNRR. Este un lucru pe care putem să îl facem, dar nu are de ce să treacă prin Parlament, nu este nevoie de niciun vot, nu este nevoie de dezbatere”, a declarat Florin Cîţu, după şedinţa de Guvern.

Premierul Cîțu a ţinut să precizeze că „este important ca românii să vadă acest PNRR transparent, deschis”.

„Dacă este nevoie, mergem cu el în Parlamentul României”, a mai afirmat premierul.

În schimb, Marcel Ciolacu a declarat că a fost sunat de către premierul Florin Cîţu, pentru a discuta despre stabilirea unei întâlniri pentru a vorbi săptămâna viitoare despre principiile şi mecanismele cele mai bune pentru abordarea Planului Naţional de Redresare şi Rezilienţă. Preşedintele PSD a precizat că este salutară decizia premierul de a prezenta PNRR în Parlamentul României şi îi va propune şefului Guvernului să îi pună la dispoziţie toţi specialiştii PSD de care are nevoie pentru a fi finalizat Planul.

 

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.