Ministrul Raluca Turcan: „Românii responsabili vor continua să promoveze vaccinarea”

0

Ministrul Muncii, Raluca Turcan, a menționat, într-o postare pe o rețea socială, că mai mult de 200 de oameni s-au vaccinat anti-COVID, sâmbătă, la Rășinari, în județul Sibiu. O caravană a ajuns weekendul acesta în localitate, fiind vorba de un parteneriat între Consiliul Județean Sibiu, Spitalul CFR și Direcția de Sănătate Publică a județului Sibiu.

„Relaxare și vaccinare – acestea sunt cuvintele de ordine ale acestei zile la Rășinari, acolo unde a ajuns Caravana organizată, într-un parteneriat special, de Consiliul Județean Sibiu, Spitalul CFR și Direcția de Sănătate Publică a județului Sibiu. Peste două sute de oameni s-au vaccinat în mai puțin de o jumătate de zi – o veste deosebită nu doar pentru organizatori, ci pentru întreaga comunitate, pentru noi toți.

Măsurile de relaxare aprobate sunt un motiv sincer de bucurie și am convingerea că nu vor reduce interesul față de vaccin. Românii responsabili, cei care înțeleg că pericolul a fost îndepărtat, dar nu eliminat, vor continua, fără îndoială, să promoveze acest gest simplu: vaccinarea. Și vor #puneumărul!

Felicitări Consiliului Județean, Spitalului CFR și DSP Sibiu! Felicitări rășinărenilor!”, a precizat ministrul Muncii, Raluca Turcan.

 

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.