Premierul Cîțu le mulțumește cetățenilor: „Românii au înţeles că singura soluţie de a ieşi din pandemie o reprezintă vaccinarea!”

0

Premierul Florin Cîţu a afirmat sâmbătă seara, la Teatrul Naţional Bucureşti, că românii au înţeles că singura soluţie de a ieşi din pandemie o reprezintă vaccinarea.

„Împreună am trecut printr-un an dificil, împreună am purtat mască, împreună am păstrat distanţarea socială, împreună ne-am vaccinat. Vreau să le mulţumesc (românilor, n.r.) că au înţeles. Avem o campanie de vaccinare care continuă şi astăzi avem un număr record de persoane vaccinate, 120.000 de persoane vaccinate. Campania continuă, românii au înţeles că singura soluţie de a ieşi din pandemie o reprezintă vaccinarea”, a spus Cîţu.

Premierul Cîțu s-a declarat „foarte fericit” să participe la spectacolul-pilot de la TNB şi a anunţat că de la 1 iunie urmează alte măsuri de relaxare.

„În această seară sunt foarte fericit să fiu la acest spectacol, eveniment-pilot, dar ştiţi foarte bine că de la 1 iunie vom da drumul la mai multe evenimente, cu anumite reglementări, dar începem. Începând de astăzi este primul pas din revenirea la normalitate, un pas important pe care România îl face şi cred că este prima ţară din Uniunea Europeană care face acest pas, datorită românilor. Românii au înţeles să se vaccineze”, a spus Florin Cîţu.

 

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.