Apel umanitar: Un adolescent, de 16 ani, Alexandru Țucă, are nevoie de sprijinul nostru. O simplă donație îi poate reda zâmbetul!

Share:

Hristos a Înviat!,

Se spune că o imagine face cât o mie de cuvinte. În cazul unui tânăr de 16 ani din Botoșani, radiografiile sunt mai grăitoare decât am putea noi descrie problemele de sănătate care îi umbresc bucuria tinereții.

Alexandru Țucă suferă de scolioză, o boală care modifică linia coloanei vertebrale, schimbă postura persoanei și provoacă dureri și limitări fizice. Încă de acum patru ani, adolescentul se confruntă cu această situație, care s-a agravat puternic de-a lungul timpului.

Tatăl a mers cu el la mai multe clinici, însă din păcate, unele tratamente nu au fost eficiente, ba poate chiar greșite. Deși a purtat corset și a urmat și alte tratamente, situația s-a înrăutățit. Astăzi, coloana vertebrală a lui Alex e înclinată la 98 de grade!

Doar o operație costisitoare îi mai poate reda băiatului o viață cât de cât normală. Intervenția chirurgicală poate fi făcută la Spitalul Monza din București, dar costă 23.000 de euro, bani pe care tatăl lui Alex nu îi poate strânge în timp util.

Bărbatul face un apel disperat către toți oamenii cu suflet mare și cu lacrimi în ochi îi roagă pe toți să îl ajute pe băiatul lui, deoarece amândoi au ajuns la capătul puterilor.

Dacă poartă corset și o bluză, malformația nu se vede așa tare. Dar puteți vedea pe radiografie cum este. Dacă nu se intervine din punct de vedere chirurgical, atunci băiatul meu nu va putea să aibă o viață normală de adult. Doctorii sunt optimiști și spun că operația va avea succes, însă costurile sunt enorme pentru noi, ne-a mărturisit Tucă Alin

Alexandru Țucă nu are alt sprijin decât pe tatăl lui, care deși muncește din greu și face tot ce poate pentru a-i oferi șansa unei vieți normale, nu are cum să facă rost de banii necesari pentru operație. De aceea ne-au cerut sprijinul și ne-au oferit ocazia de a ne arăta solidaritatea. Orice sumă virată în conturile Asociației „Salvează o inimă” poate însemna un nou început pentru Alex!

Donații se pot face:

Denumire entitate:  Asociatia “SALVEAZA O INIMA”
Cod de inregistrare fiscala:  31015982

Cont (IBAN) bancar:

Cont RON: RO05BTRL00701205W82870XX

Cont Euro: RO28BTRLEURCRT00W8287001

CONT USD: RO68BTRLUSDCRT00W8287001

COD SWIFT: BTRLRO22

COD BIC: BTRL

REVOLUT: 0752.753.540

Banca Transilvania Botosani

Vă rugăm să specificați pentru transfer bancar numele  pacientului ȚUCĂ.

 

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.