Ministrul Drulă, o nouă promisiune onorată: „Începe ridicarea platformei de lucru la Podul suspendat de la Brăila. Acesta va avea o deschidere de 1120 de m și o lungime de 2 km!”

0

Ministrul Transporturilor, Cătălin Drulă, a anunțat că “începe ridicarea platformei de lucru la Podul suspendat de la Brăila”. Porivit ministrului Drulă, Podul de la Brăila va avea o deschidere centrală de 1120 de m și o lungime totală de 2 km.

„Un început bun de săptămână pe infrastructură.

Începe ridicarea platformei de lucru la Podul suspendat de la Brăila.

Este un pas important pentru proiect – cu ajutorul acestei platforme sau ”catwalk”, în termeni tehnici, se vor trage cele două cabluri de oțel peste pod, care vor susține tablierul.

Ridicarea totală a platformei de lucru se finalizează în 2 luni și jumătate, dar lansarea efectivă a cablurilor merge în paralel cu acest proces și începe la vară.

Cablurile cântăresc împreună nu mai puțin de 6.700 de tone, iar fiecare dintre ele are o lungime de 2 km.

Construcția drumurilor de legătură a început deja pentru primii 7 km și în perioada imediat următoare vom avea șantier deschis pentru toată lungimea acestora (23 km).

Podul de la Brăila va avea o deschidere centrală de 1120 de m și o lungime totală de 2 km”, a declarat, pe pagina de Facebook, ministrul Transporturilor, Cătălin Drulă.

 

 

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.