Ponta, revoltat după scandalul declanșat de români pe aeroportul din Luton: “Legea care permite retragerea pașaportul acestora pentru câțiva ani mai este în vigoare?”

Share:

Liderul Pro România, Victor Ponta, cere măsuri ferme în urma scandalului declanșat de cetățeni români pe aeroportul din Luton care s-a soldat cu o bătaie generală.

„Îmi amintesc ca era o lege care permitea autoritatilor romane sa retraga pasaportul unor asemenea cetateni pentru cativa ani ( cand eram Prim Ministru am vrut sa iau aceasta masura impotriva unor indivizi si au sarit toata Opozitia si media ca “sunt impotriva Diaspora” – #Puie Monta !

Acum legea nu cred ca mai este in vigoare – sau nu se aplica ! Oare e mai bine?”, a precizat, pe pagina de Facebook,  liderul Pro România, Victor Ponta.

Reamintim că poliția britanică a acuzat 11 persoane pentru violențe, după ce pe aeroportul Luton a izbucnit o bătaie generală, relatează BBC. Potrivit sindicatului Europol, au fost implicați și cetățeni români.

„Românii din Londra au furat startul la „relaxare” pe aeroportul din Luton chiar înainte de a pleca spre România”, se arată într-o postare pe pagina de Facebook a sindicatului polițiștilor Europol.

Patru persoane au fost rănite, dintre care trei grav, în lupta care a avut loc la terminalul de plecări de pe aeroport, vineri dimineață.

 

 

 

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.