Prințul Harry și Meghan Markle primesc o grea lovitură din partea Casei regale. Cei doi trebuie să renunțe la titlurile nobiliare!

Vin vești proaste pentru prințul Harry și Meghan. Membri ai Curţii regale britanice doresc ca ducii de Sussesx să renunţe la titlul lor nobiliar.

Concret, membrii ai Curţii regale a Marii Britanii şi-au exprimat dorinţa ca ducii de Sussex , Harry şi Meghan, să renunţe la titlul lor nobiliar, în urma noilor critici pronunţate de prinţ împotriva familiei regale, informează duminică cotidianul Daily Mail citat de EFE, scrie Agerpres.

Prinţul Harry, nepotul reginei Elisabeta a II-a, a criticat din nou familia regală, mai ales calităţile de tată ale prinţul moştenitor Charles, într-o conversaţie cu actorul Dax Shepard, prezentator al podcast-ului „Armchair Expert”.

Mai mulţi membri ai curţii regale citaţi de ziar au mărturisit că există un sentiment „de confuzie şi de trădare” în familia regală, mai ales după ce prinţul Harry a pus sub semnul întrebării calităţile de părinte ale tatălui său, prinţul Charles.

Ducele de Sussex, care trăieşte în Statele Unite, a declarat în acest podcast că nu doreşte ca fiul său Archie şi fetiţa, care se va naşte curând, să sufere cum a suferit el, crescut de un tată, şi că vrea să pună capăt „durerii şi suferinţei genetice” din familia regală.

Un membru al casei regale a dezvăluit ziarului Daily Mail, că „lumea este îngrozită” de faptul că Harry i-a putut face acest lucru reginei şi soţului său, ducele de Edinburgh, condus recent pe ultimul său drum.

„Ducele de Sussex şi-a petrecut o mare parte din timp, criticând instituţia din care face parte şi care, potrivit lui, i-a pricinuit atâta durere”, a spus acesta.

 

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.