Premierul Cîțu pune „punctul pe i”: „Am promis, am făcut. Economia României a crescut cu 2.8% în primul trimestru din 2021!”

0

Premierul Florin Cîţu a precizat, marţi dimineaţă, că România are cea mai rapidă revenire economică din istorie ca răspuns la cea mai mare criză economică din ultima sută de ani, după ce INS a anunţat că economia a crescut cu 2,8% în primul trimestru din acest an.

„Am promis, am făcut. Economia României a crescut cu 2.8% în primul trimestru din 2021. Felicitări romani! România are cea mai rapidă revenire economică din istorie ca răspuns la cea mai mare criză economică din ultima sută de ani scris”, marţi, pe Facebook, premierul Florin Cîţu.

Florin Cîțu susține că au fost luate cele mai bune masuri şi economia a răspuns pozitiv.

„Acum pregătim toate masurile ca economia României post-pandemie să fie mai puternică, mai competitivă, mai rezilientă. În următorii ani eu mă aştept la o creştere economică care să spulbere toate estimările făcute până acum şi de care să beneficieze TOŢI romanii”, a mai scris premierul.
De menționat faptul că Produsul Intern Brut al României a crescut, în termeni reali, în primul trimestru al anului cu 2,8%, faţă de trimestrul IV din 2020, iar faţă de acelaşi trimestru din anul 2020 a scăzut cu 0,2% pe seria brută şi nu a înregistrat nici o modificare pe seria ajustată sezonier, potrivit estimărilor  anunţate marţi de Institutul Naţional de Statistică (INS).
Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.