Cristian Diaconescu critică numirea Vioricăi Dăncilă consilier la BNR: „Nu are nicio deschidere la nivel european sau în alte zone relevante pentru PMP!”

Preşedintele PMP, Cristian Diaconescu, a declarat, miercuri, la Ploieşti, că fostul premier Viorica Dăncilă nu are „absolut niciun fel de deschidere” la nivel european sau în orice altă zonă relevantă din perspectiva BNR.

„Doamna Dăncilă nu are absolut niciun fel de deschidere la nivelul Uniunii Europene, la nivel european sau în orice altă zonă pe care am putea-o considera relevantă din perspectiva Băncii Naţionale (…). Din punctul de vedere al politicienilor de la Bucureşti, o deschidere internaţională şi relaţii parteneriale, cum s-a sugerat, pe persoană fizică într-un fel, au cam cinci sau şase cetăţeni români, dintre care practic în zone de decizie nu sunt decât doi”, a spus Diaconescu, într-o conferinţă de presă.

Liderul PMP, Cristian Diaconescu, a adăugat că acele două persoane la care se referă sunt preşedintele Klaus Iohannis şi guvernatorul BNR, Mugur Isărescu.

„După ce s-a ales şi Biden, am văzut competiţia cu poze, e interesant, arată un anume tip de nivel politic complexat să îşi închipuie că pozele sunt relevante pentru a-ţi arăta credibilitatea. Deci, vă spun, sunt cam cinci-şase persoane în România, doi în funcţie. Cei doi în funcţie sunt preşedintele şi guvernatorul Isărescu”, a mai menţionat Cristian Diaconescu.

 

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.