Nicușor Dan, implicare totală. Primarul general sprijină dezvoltarea sectorului IT din Capitală!

0
Primarul general, Nicușor Dan, continua lupta pentru protejarea drepturilor bucureștenilor. Sprijinirea sectorului IT reprezintă o altă prioritate a lui Nicușor Dan.
„Primăria Capitalei e hotărâtă să sprijine dezvoltarea sectorului IT, astfel încât Bucureștiul să ajungă unul dintre vârfurile acestei industrii în Europa. Avem un avantaj competitiv pe care trebuie să-l folosim în continuare pentru a genera dezvoltare în București și prosperitate pentru bucureșteni.
Acesta e mesajul de bază pe care l-am transmis în această dimineață la deschiderea Bucharest Tech Week 2021, cel mai important eveniment din Capitală dedicat tehnologiei informației.
Am subliniat de asemenea că urmăresc în mod activ o agendă a digitalizării în administrația locală, care să facă mai ușoară interacțiunea cetățenilor și firmelor cu primăria. Sunt deschis la soluțiile pe care mediul privat le oferă administrației locale, fiindcă trebuie să ne schimbăm în beneficiul bucureștenilor”, a precizat, pe pagina de Facebook, primarul general, Nicușor Dan.
Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.