Ra-Ra Hotels dezvoltă proiectul Radisson Blu Aurum din Brașov cu finanțare de la EximBank

0

Compania Ra-Ra Hotels, parte din Ra Ra Group Brașov, a încheiat un acord financiar cu EximBank pentru dezvoltarea proiectului Radisson Blu Aurum. Acordul vizează o finanțare de 9 milioane de euro, sumă care va fi utilizată pentru finalizarea primului hotel cu franciză internațională din centrul Brașovului. Investiția totală ajunge la 14 milioane de euro, diferența sumei fiind asigurată de firma investitoare.

”Acest parteneriat este unul puternic, de încredere reciprocă, care ne va ajuta să ne ducem la îndeplinire obiectivele propuse. Fluxul de lucru cu banca este unul rapid și eficient, iar operațiunile de decontare sunt asistate de compania Colliers, un alt partener cu care conlucrăm bine. Pentru noi, antreprenorii brașoveni, care dezvoltăm afaceri din 1993 în România, colaborarea cu o bancă românească ne bucura și ne oferă încrederea că împreună putem ajuta la dezvoltarea locală, lucru pe care ni l-am propus de la bun început. Brașovul merită un proiect turistic cu adevărat nou și modern, cu servicii la standarde internaționale, care să aducă o abordare diferită și un plus de calitate turismului local”, a declarat Ramona Neamțu, owner Ra-Ra Hotels.

”Suntem încântați că am reușit să susținem Ra-Ra Hotels în implementarea acestui proiect de investiții, derulat într-o perioadă plină de provocări pentru mediul de afaceri. Credem că este un parteneriat care confirmă o dată în plus faptul că EximBank este un veritabil susținător al antreprenoriatului autohton având capacitatea de a propune segmentului corporate un portofoliu de produse și servicii la un nivel competitiv de preț, atractive pentru toate companiile care vor să facă performanță. Vom continua să fim alături de întreprinzătorii români și le vom oferi cele mai bune soluţii financiare care să le permită să-și consolideze poziția pe piață sau să-și dezvolte activitatea”, a spus Traian Halalai, președintele executiv al EximBank.

”În luna martie a acestui an, Colliers a dat startul colaborării cu Ra-Ra Hotels, echipa de antreprenori locali care dezvoltă hotelul Radisson Blu din Brașov. Oferim servicii de monitorizare a construcției celor peste 6.000 mp ai proiectului, care va fi finalizat în luna noiembrie, iar apoi inaugurat cel târziu în ianuarie 2022. Primul raport de monitorizare – Raportul Zero – a fost deja predat, colaborarea continuând până la data inaugurării. Acesta este al doilea proiect din segmentul de hoteluri pentru care Colliers oferă servicii de project monitoring”, a spus Silvia Rusei, Colliers expert.

În acest moment, proiectul se află în faza finală de implementare, termenele propuse fiind respectate: consolidarea structurii a fost finalizată și au început lucrările de partiții interioare și instalații. Hotelul va avea cinci etaje, 111 camere și va cuprinde un restaurant, un bar la parter, centru de afaceri și conferințe, skybar, sală fitness, masaj, piscină și terase.

Radisson Blu este parte a Radisson Hotel Group, care include Quorvus Collection, Radisson®️, Radisson RED, Park Plaza®️, Park Inn®️ by Radisson şi Country Inns & Suites By CarlsonSM.

Despre RaRa Hotels

RaRa Hotels face parte din RaRa Group, fondat în centrul României, la Brașov, ca o afacere de familie. Începând din 1993 proiectele RaRa au reprezentat un etalon pe piața românească, în domeniile lor de activitate. Grupul cuprinde afaceri 100% românești, care activează în domenii precum turism, imobiliare, energie, producție de materiale de construcții, logistică și agribusiness. Implicarea grupului în segmentul hotelier a început cu Twins Apartments, un proiect de succes care oferă cazare în apartamente elegante ce combină toate avantajele unui hotel cu intimitatea și confortul unei locuințe proprii. Pentru detalii: www.raragroup.ro

Despre EximBank

EximBank este o instituţie specializată ce se implică activ în susţinerea şi promovarea mediului de afaceri românesc. Instrumentele sale financiare sunt dedicate exclusiv segmentului corporate și pot fi accesate în condiții avantajoase de orice tip de societate comercială, fie că este IMM sau companie mare, derulează tranzacţii internaţionale, ori se adresează pieţei interne. Companiile au la dispoziție și un portofoliu competitiv de produse de trezorerie, cash management, trade finance și factoring, ce întregesc oferta de finanțare și garantare. Totodată, pentru că acţionează ca agent al statului pe piaţa de garanţii şi asigurări, EximBank este unul dintre instrumentele prin care fondurile publice, puse la dispoziție de statul român, susțin dezvoltarea durabilă a economiei. Pentru detalii: www.eximbank.ro

 

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.