Rareș Bogdan, revoltat de numirea Vioricăi Dăncilă consilier la BNR: „Înțeleg de ce pleacă din ce în ce mai mulți români din țară scârbiți și de ce nu se mai întorc!”

Share:

Prim-vicepreședintele PNL, europarlamentarul Rareș Bogdan, a comentat, la PSNews, numirea Vioricăi Dăncilă în funcția de consilier al guvernatorului BNR, Mugur Isărescu. Liberalul spune că nu știe ce plus poate aduce fostul premier la BNR, însă acum înțelege ”de ce pleacă scârbiți din țară tot mai mulți români și nu se mai întorc”.

”Ar trebui întrebat domnul Isărescu ce părere are. Eu nu știu ce plus aduce doamna Dăncilă, însă înțeleg de ce pleacă din ce în ce mai mulți români din țară scârbiți și de ce nu se mai întorc. Înțeleg de ce se întreabă cu toții la ce bună e școală, la ce e bună educația, la ce sunt bune diplomele, dacă doamna Bianca Drăgușanu și cu doamna Dăncilă sunt vedetele României.

Am văzut o interpretare interesantă care vorbea despre o răsplată pe care domnul Isărescu i-ar fi oferit-o doamnei Dăncilă pentru că doamna Dăncilă ar fi prelungit mandatul domnului Isărescu sau pentru că nu a comentat la prelungirea mandatului. Poate fi și asta.

Eu spun doar că e greu să vorbești despre o țară care se schimbă, de valoare, de concurență, de profesionalism, de respectarea valorilor într-un moment în care doamna Dăncilă devine consilier, iar domnul Pașcu, un om acuzat de-a lungul timpului de de simpatii estice devine consilier al guvernatorului”, punctat Rareș Bogdan.

 

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.