Marcel Ciolacu, revoltat: „Premierul Citu a anunţat UE că nu va mai mări pensiile!”

0

Liderul PSD Marcel Ciolacu îl acuză pe premierul Florin Cîțu că, fără să-i ceară nimeni, a transmis la Bruxelles că intenționează să nu mai aplice legea care prevede mărirea pensiilor, că va desființa pensia anticipată, că va mări vârsta de pensionare, dar și vechimea în muncă necesară pensionării.

Liderul social-democraților, Marcel Ciolacu, face dezvăluiri incredibile. PSD susține că premierul Florin Cîțu a transmis autorităților europene că nu mai are de gând să mărească pensiile românilor. Mai mult decât atât, Guvernul își propune să mărească vârsta de pensionare, susține opoziția.

„Deși nimeni nu le-a cerut-o, Guvernul Cîțu a transmis la Bruxelles că intenționează să nu mai aplice legea care prevede mărirea pensiilor, că va desființa pensia anticipată, că va mări vârsta de pensionare, dar și vechimea în muncă necesară pensionării! Acum înțelege toată lumea de ce insistăm să vină în Parlament să își asume clar în fața românilor ce nenorociri au de gând să facă cu adevărat sub masca PNRR?!”, a scris pe Facebook președintele PSD, Marcel Ciolacu.

Potrivit declarațiilor liderului social-democraților, reformele pe care Guvernul vrea să le demareze sunt „criminale” și îndreptate împotriva românilor. PSD se va opune măsurilor pe care conducerea vrea să le adopte.

„Vom folosi toate mijloacele legale pentru a stopa „reformele” criminale împotriva românilor”, a conchis Marcel Ciolacu.

Pe de altă parte, premierul Florin Cîțu susține că reformele pe care guvernarea dorește să le adopte reprezintă o necesitate, în urma guvernării PSD. „Proiectul de reforme pe care vrem să-l facem corectează ce s-a făcut în ultimii ani de zile. PSD a fost la guvernare. E mai complicat să crezi că astăzi vom avea o compatibilitate, dar eu sunt deschis. Nu cred că a mai fost vreun premier care să aibă o astfel de deschidere”, s-a exprimat Florin Cîțu.

 

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.