Nicusor Dan declara razboi poluarii din Capitala: Lansăm în dezbatere publică caietul de sarcini pentru noul Plan Integrat de Calitate a aerului!

Share:

„Deschidem Bucureștiul, creăm alternative pentru locuitorii Capitalei în a-și petrece timpul liber la sfârșit de săptămână și lansăm în dezbatere publică caietul de sarcini pentru noul Plan Integrat de Calitate a aerului”, a precizat pe pagina de Facebook, primarul general, Nicusor Dan.

Reamintim ca primarul general Nicuşor Dan s-a întâlnit cu reprezentanţii Comisiei Europene pentru a discuta despre procedurile de infringement ce vizează poluarea aerului din Bucureşti. Edilul Capitalei a anunţat că autorităţile au început procedura de achiziție a unui studiu la zi pentru poluanții atmosferici din București și a unui program de măsuri pentru calitatea aerului, iar Primăria vrea să colaboreze cu o „companie de renume din Europa” în vederea realizării studiului.

În primul rând, a fost începută procedura de achiziție a unui studiu la zi pentru poluanții atmosferici din București și a unui program de măsuri pentru calitatea aerului. Primăria Capitalei își dorește ca o companie de renume din Europa să realizeze studiul și programul de măsuri.

Până la realizarea planului de măsuri, iunie 2022, Primăria Capitalei a realizat sau este în curs de realizare a unor măsuri tranzitorii.

 

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.