Rares Bogdan, atac dur la adresa lui Ludovic Orban: Nu a consultat partidul privind numirea de la sefia TV!

Share:

Prim-vicepreședintele PNL Rareș Bogdan îl acuză pe Ludovic Orban că nu a consultat partidul cu privire la șefia TVR, venind cu un candidat interimar (Ramona Săseanu) pe care l-a prezentat drept „dușmanul Olguței Vasilescu”, fără să existe o concurență între mai multe nume din care liberalii să aleagă.

Rareş Bogdan susţine că numirea Ramonei Săseanu, fără să existe concurenţă, doar pe baza faptului că a fost prezentată ca duşman al familiei Vasilescu-Manda, este o dovadă a lipsei de democraţie internă din PNL.

„Îi doresc succes Ramonei. Cred că și această decizie face parte din lipsa de democrație internă din cadrul PNL. Dacă era cu adevărat o decizie a partidului, poate existau mai multe propuneri. Nu vreau să comentez, nu știu competențele Ramonei Săseanu, nu vreau să fac procese de intenție nimănui. Dar cred că era un moment în care PNL putea să se deschidă și mai mult spre zona intelectualității, propunând o mare personalitate a vieții publice, din zona culturală, din zona societății civile sau din zona de presă. A ratat această posibilitate, să sperăm că alegerea făcută nu va fi una de rău augur, ci va fi una care va confirma”, a declarat Rareș Bogdan pentru Libertatea.

„Nu, nu a existat (o consultare în conducerea PNL pentru această nominalizare – n.r.). A existat doar o supunere de vot, în ziua în care a fost adoptată, în fața unui om pe care nu prea îl cunoșteam. Nu știam cine e, un singur lucru ni s-a spus, că este dușmanul Olguței Vasilescu. Nu este un lucru puțin într-un județ și într-un oraș unde familia Olguța Vasilescu – Claudiu Manda făcea legea. A fost un lucru important pentru noi în Biroul Executiv. Dar nu a fost o concurență în care noi să prezentăm cinci șase variante. Varianta a fost prezentată de Ludovic în Biroul Executiv fără prea multe explicații”, a mai spus liberalul Rares Bogdan.

 

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.