Ludovic Orban ia in calcul candidatura la prezidentiale: Obiectivul nostru este să asigurăm buna guvernare a României şi saltul economic!

0

Ludovic Orban, preşedintele PNL, a declarat, sâmbătă, că ia în calcul să candideze la alegerile prezidenţiale din 2024.

Ludovic Orban susţine că ar vrea să fie reconfirmat la şefia PNL şi apoi se gândeşte să candideze la preşedinţie în 2024.

„Sigur că odată ce candidez la preşedinţia PNL nu scot din calcul şi această perspectivă”.

„Deocamdată PNL este principalul partid de guvernământ, suntem în parteneriat cu preşedintele României, care este încă cu ani buni de mandat. (…)

Obiectivul nostru principal este să asigurăm buna guvernare a României şi saltul economic, saltul în dezvoltare, modernizarea, transformarea României într-un centru regional, într-un hub economic care cu adevărat să genereze perspective de creştere a calităţii vieţii şi a veniturilor cetăţenilor români. Până la alegerile prezidenţiale mai este timp. Sigur că odată ce candidez la preşedinţia PNL nu scot din calcul şi această perspectivă”, a declarat Ludovic Orban, conform News.ro.

Reacţia liderului PNL vine în contextul în care a fost întrebat, sâmbătă, la Galaţi, dacă se vede candidatul PNL la Preşedinţia României.

Președintele PNL a fost întrebat de jurnaliști care este părerea lui după ce unii lideri liberali din țară și-au exprimat susținerea pentru Florin Cîțu la postul de președinte al partidului.

„Nu poți sprijini un candidat care nu și-a anunțat candidatura. (…) Nu-mi place să comentez. Noi vom demara festivalul democrației în PNL, care nu înseamnă numai desfășurarea congresului și alegerea președintelui, înseamnă adunări generale în fiecare organizație locală, înseamnă conferințe județene și abia după aceea se va alege echipa de conducere a PNL. Eu mă prezint cu încredere, cunosc foarte bine PNL, practic aș putea spune că sunt cel mai bun cunoscător al PNL și, în general, al țării”, a declarat Ludovic Orban, la Tecuci.

 

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.