Apel umanitar: O fetiță de 11 ani, Anna Untură, are nevoie de ajutor medical urgent. Haideți să-i redăm zâmbetul!

Share:

Hristos a Înviat!,

O fetiță de 11 ani are nevoie de ajutor medical urgent, iar părinții nu o pot ajuta din cauza posibilităților financiare reduse.

Anna Untură își pierde progresiv vederea din cauza unei tumori care crește pe nervul optic și îi dereglează și sistemul endocrin.

Primele simptome i-au apărut copilei pe când avea 7 ani. Un tremur puternic al mâinilor, apoi vederea din ce în ce mai slabă i-au alertat pe părinți, iar în urma unei operații, tumora a fost înlăturată parțial. Din nefericire, după doar un an, a început să crească înapoi, iar fata a dezvoltat hidrocefalie.

Starea de sănătate a Anișoarei se înrăutățește pe zi ce trece, iar în lipsa unei operații efectuate urgent riscă să orbească și, mai rău, să dezvolte cancer.

O clinică privată din Turcia a acceptat efectuarea unei intervenții microchirurgicale însă costurile sunt prea mari pentru această familie cu 8 copii. E vorba de 18000 euro.

Nu suntem în cea mai bună stare financiară, de aceea avem nevoie de o susținere din partea oricui cu orice sumă de bani pentru a o ajuta pe Anișoara, ne-au scris mama și tatăl fetiței.

Se spune că nimic nu e mai de preț pentru un om pe acest Pământ decât sănătatea, în special vederea. Niciunul dintre noi nu ar vrea să treacă prin ce trece Anișoara, dar dacă am fi puși într-o astfel de situație, nu am vrea să fim ajutați? Nu ne-am dori să nu fim singuri în această cumplită încercare? Cu siguranță am aprecia orice sprijin financiar care ne-ar da speranța că vom reuși să depășim momentul.

Și Anna și familia ei speră că prin donațiile unor oameni cu suflet, situația se va schimba în bine, fata va fi operată și va putea nădăjdui într-o viață normală.

Stă în puterea noastră, a tuturor celor care înțelegem suferința acestei fetițe, să schimbăm lucrurile în bine. Orice donație făcută în conturile Asociației „Salvează o inimă” poate însemna un suflet nevinovat salvat de la suferință. Ajut-o și tu pe Anna!

Donații se pot face:

Denumire entitate:  Asociatia “SALVEAZA O INIMA”
Cod de inregistrare fiscala:  31015982

Cont (IBAN) bancar:

Cont RON: RO05BTRL00701205W82870XX

Cont Euro: RO28BTRLEURCRT00W8287001

CONT USD: RO68BTRLUSDCRT00W8287001

COD SWIFT: BTRLRO22

COD BIC: BTRL

REVOLUT: 0752.753.540

Banca Transilvania Botosani

Vă rugăm să specificați pentru transfer bancar numele  pacientului UNTURA.

 

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.