Premierul Boris Johnson se însoară în vara anului viitor

0

Prim-ministrul britanic a decis să pună capăt burlăciei. Boris Johnson şi Carrie Symonds s-au logodit în 2019, însă s-au văzut nevoiţi să amâne nunta din pricina pandemiei.

Premierul britanic, Boris Johnson, se însoară. Astfel, cei doi îşi vor uni destinele pe 30 iulie 2022, potrivit The Sun.

Boris Johnson, în vârstă de 56 de ani, şi Symonds, în vârstă de 33 de ani, au trimis deja invitaţiile. Nu există, însă, informaţii concrete despre locul în care se va desfăşura ceremonia, însă există speculaţii că aceasta ar putea fi găzduită fie de proprietatea prim-ministrului din Buckinghamshire, fie de parcul safari Port Lympne din Kent, unde lucrează Symonds.

Boris Johnson şi Symonds sunt primul cuplu necăsătorit care trăieşte în Downing Street. Ei s-au mutat acolo în iulie 2019.

Johnson a cerut-o în căsătorie pe partenera lui în timpul unei vacanţe în Caraibe, în urmă cu doi ani. Cuplul a ales să locuiască într-un apartament cu patru camere din Downing Street 11, şi nu în reşedinţa oficială cu două camere din Downing Street 10.

 

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.