Sebastian Burduja, omagiu adus părinților fondatori ai liberalismului național și ai României moderne: Ion C. Brătianu și Ion I. C. Brătianu: „Să îi mulțumim lui Dumnezeu că s-au născut români!”

0
Vicepreședintele PNL, Sebastian Burduja, a adus, la 146 de ani de la înființarea PNL,  un omagiu părinților fondatori ai liberalismului național și ai României moderne, Ion C. Brătianu și Ion I.C. Brătianu.
„Cu smerenie și recunoștință pentru toată moștenirea pe care ne-au lăsat-o, am adus printre flori si lumina un gând si o rugăciune la mormintele celor mai mari oameni politici ai neamului românesc: Ion C. Brătianu și Ion I.C. Brătianu. Sa ii mulțumim lui Dumnezeu ca s-au născut români!”, a menționat deputatul liberal.
„24 mai: în fiecare an o zi importantă pentru Partidul Național Liberal și pentru toată România.
Am avut șansa sa merg în locul care surprinde cel mai bine, peste veacuri, energia celor care au împlinit un miracol în urmă cu 146 de ani: Brătienii. Vila Florica, județul Argeș, este locul unde s-au luat decizii cruciale pentru soarta României.
Cu smerenie și recunoștință pentru toată moștenirea pe care ne-au lăsat-o, am adus printre flori si lumina un gând si o rugăciune la mormintele celor mai mari oameni politici ai neamului românesc: Ion C. Brătianu și Ion I.C. Brătianu. Sa ii mulțumim lui Dumnezeu ca s-au născut români!
Tot ca omagiu adus părinților fondatori ai liberalismului național și ai României moderne, vă las acest citat care trebuie să ne fie mantră și inspirație în fiecare zi pe care o petrecem în slujba României: „Nu îmi pasă de pietrele ce mi se aruncă în viață, îmi pasă de piatra ce se va pune la mormântul meu” – Ion I.C. Brătianu.
La mulți ani, Partidul Național Liberal! La multi ani, România!”, a precizat, pe pagina de Facebook, deputatul PNL, Sebastian Burduja.
Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.