Ministrul Raluca Turcan demontează dezinformările PSD: „Nu s-a discutat despre creșterea vârstei de pensionare!”

0

Ministrul Muncii, Raluca Turcan, a anunțat, marți, că nu s-a discutat despre creșterea vârstei de pensionare. „Discutăm constant despre opțiunea de a rămâne în viața activă, ceea ce este total diferit”, a spus Raluca Turcan.

În context, Raluca Turcan a spus că va fi opțională creșterea vârstei de pensionare, fiecare om va putea opta dacă rămâne mai mult în câmpul muncii.

„Respingem orice speculație și, mai ales, amatorismul unor oameni politici care, fie folosesc documente de lucru, fie merg pe vechea tehnică a dezinformării și încearcă să sădească o stare de tensiune în rândul oamenilor.

Reformele se asumă, se pregătesc și se prezintă la Ministerul Muncii. Așadar toate informațiile de detaliu legate de aceste componente, vrem să le prezentăm astfel încât atunci când oamenii primesc niște informații, acelea să fie corecte, să nu mai fie interpretate și să se creeze o stare de tensiune.

Ca să fie foarte limpede în privința vârstei de pensionare: nu s-a discutat creșterea vârstei de pensionare. Discutăm constant despre opțiunea de a rămâne în viața activă, ceea ce este total diferit. O opțiune poți să faci și acum, doar că ai nevoie de acord și să rămâi mai mult la muncă de la an la an”, a spus Raluca Turcan.

 

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.