Sports Festival, amânat pentru 2022

Organizatorii de la Cluj-Napoca au anunţat, marţi, amânarea ediţiei din acest an a evenimentului Sports Festival, pentru 2022. În 2020, festivalul, amânat din cauza pandemiei de coronavirus, era programat între 11 şi 14 iunie, iar între invitaţii speciali se număra şi Simona Halep. De asemenea, Adrian Mutu îşi programase meciul de retragere.

În 2020, festivalul, amânat din cauza pandemiei de coronavirus, era programat între 11 şi 14 iunie, iar între invitaţii speciali se număra şi Simona Halep. De asemenea, Adrian Mutu îşi programase meciul de retragere în cadrul festivalului, cu invitaţi de marcă, precum Paolo şi Fabio Cannavaro, Alessandro Del Piero, Francesco Totti, Andrea Pirlo, Gennaro Gatusso şi Sebastien Frey.

„Dragilor, din păcate nu ne vom întâlni în 2021 la Sports Festival. Reglementările recent transmise de autorităţi pentru industria de evenimente nu oferă suficientă claritate şi predictibilitate încât să permită organizarea unui festival de zeci de mii de oameni. Vom amâna revederea noastră pe 2022. Cele două meciuri demonstrative, Simona Halep & Friends şi meciul de retragere al lui Adrian Mutu, din cadrul festivalului, vor avea o dată stabilită ulterior, după definitivarea calendarelor competiţionale din 2022, din circuitul profesionist de tenis şi fotbal, de care depind invitaţii noştri. Biletele cumpărate de fani la cele două meciuri demonstrative rămân valabile pentru data reprogramării”, se arată într-un comunicat.

 

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.