Gabriela Firea îl desființează pe Nicușor Dan: „Nu a urmărit decât niște interese și nu interese ortodoxe!”

Share:

Gabriela Firea, prim-vicepreşedinte PSD, susţine că primarul general Nicuşor Dan ar încerca să deturneze atenţia opiniei publice de la problemele reale, punând mai multe accent pe freză decât pe soluţiile pentru Bucureşti.

Gabriela Firea a reacţionat, după ce a fost întrebată despre interesul pe care l-a stârnit la fiecare apariţie frizura primarului general Nicuşor Dan.

„Sincer, nu mă interesează deloc freza domnului primar general. Să şi-o poarte cum dorește buclată sau întinsă cu placa. Mă interesează în schimb, că s-a întâmplat exact ceea ce eu am avertizat, dar nu m-au crezut toți și acum realizează faptul că, în scurt timp în București va fi diminuată până la eliminare subvenția pentru transportul public în comun.

Probabil vrea și dumnealui să deturneze atenţia. Lumea în loc să îl întrebe de șobolani, de gropile, de craterele din București, de parcurile neîngrijite, să îl întrebe despre cârlionți. De aceea nici nu trebuie băgat în seamă când vorbește despre friză.

Dar subvenții la transportul public în comun am spus şi exact asta se va întâmpla, plus că au fost scoase multe trasee și s-a renunţat la linii și în Ilfov și în București. Se va ajunge la aglomerația de acum 20 de ani în Capitală, în condițiile în care s-au achiziționat 400 de autobuze Euro 6, 120 hibrid”, a declarat Gabriela Firea, la Antena3.

„Deci, acestea sunt lucruri periculoase. Noi ce am primit în campanie? Votaţi-mă pe mine reprezentantul dreptei unite la București pentru că voi veni cu niște soluții pe care noi ceilalți nu le-am văzut, un expert în transport public de la New York. Îl vedem în fiecare zi cum a rezolvat traficul în Capitală așa cât ai zice buclă.

Deci nu se poate așa ceva, acestea sunt lucruri concrete nu pot să vii să promiți salariu de 1.400 de euro în București, rezolvarea peste noapte a problemei apei caldă și a căldurii, rezolvarea într-o clipită a transportului public în comun și apoi tu, de fapt, să nu te ocupi decât dacă o anumită suprafață un colț consideri că este spațiu verde, că te interesează, dar cealaltă suprafață lui este spaţiu verde.

Cred că vor fi din ce în ce mai multe astfel de sentințe care arăta că nu a urmărit decât niște interese și interese nu ortodoxe. Din păcate veți vedea în perioada următoare”, a mai precizat Gabriela Firea, potrivit sursei citate.

 

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.