Ministrul Cătălin Drulă, vizită, cu trenul, la lucrările de reabilitare ale podurilor de pe A2 de la Cernavodă

0

Ministrul Transporturilor, Cătălin Drulă, s-a deplasat cu trenul pentru a verifica lucrările de reabilitare la podurile de pe autostrada A2, din apropiere de Cernavodă. Cătălin Drulă spune, într-o postare pe o rețea socială, că trenul este o alternative decentă, rapidă și ecologică.

„Începem ziua cu o vizită la lucrările de reabilitare ale podurilor de pe A2 de la Cernavodă. Cel mai rapid (150 km/h) și confortabil mijloc de transport pe această relație: trenul IR 1581.

În această vară, vom avea 12 perechi de trenuri InterRegio de la CFR Călători pe relația București-Constanța (“Trenurile Soarelui”), la care se adaugă încă 7 perechi de trenuri de la operatorii privați Softrans, Regio Călători, Transferoviar Călători și Astra Trans Carpatic.

Timpul de parcurs este de 2 ore, pentru cea mai rapidă pereche.

Știm că sunt multe de făcut pentru calea ferată, restanțe de zeci de ani. Dar pe anumite relații, trenul chiar reprezintă ACUM o alternativă decentă, rapidă și ecologică. Vă încurajez să mergeți la mare cu trenul în vara aceasta!”, a precizat, pe pagina de Facebook, ministrul Cătălin Drulă.

 

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.