Premierul Cîțu, implicare totală în campania de vaccinare anti-COVID. Mai multe spoturi de informare, lansate de Guvern!

Guvernul a lansat, joi, mai multe spoturi de informare privind campania de vaccinare anti-Covid. Premierul Florin Cîțu a declarat că spoturile sunt făcute „pentru a ne regăsi fiecare dintre noi în ele” și pentru a răspunde la întrebarea „Ce conține vaccinul?”. „Nu este o întrebare directă despre ce elemente chimice conține, ci este mai mult despre ceea ce înseamnă pentru noi vaccinul”, a declarat premierul Cîțu.

„Fiecare român care încă nu s-a vaccinat ar trebui să se gândească la ce îi lipsește. De ce vă este dor astfel încât să aveți viața dinainte de pandemie. Acum avem vaccin și nu mai avem nicio scuză. Vreți să vă vedeți părinții mai des, să mergeți în concediu, soluția e să vă vaccinați. Fiecare român trebuie să se gândească la ce îi lipsește dacă este nevaccinat și cum i se va schimba viața. Eu zic că toți vrem să ne întoarcem la normalitate”, a declarat premierul.

Florin Cîțu a precizat că tema campaniei este „Împreună învingem pandemia” și i-a îndemnat pe români să se vaccineze.

„Astăzi introducem un element nou. Întrebarea „Ce conține vaccinul?”. Și este întrebarea care stă la baza acestei campanii. Nu este o întrebare directă despre ce elemente chimice conține, ci este mai mult despre ceea ce înseamnă pentru noi vaccinul. Este o încercare de a afla cum ne ajută să revenim la normalitate. Încercăm să aflăm de la dvs. ce vă lipsește. Revenirea la viața dinainte de pandemie când nu trebuia să purtăm mască, sau să stăm departe de cei dragi. Trebuie să ne vaccinăm, mai simplu de atât nu se poate. Am încredere că putem să depășim această pandemie prin vaccinare și vom învinge doar împreună această pandemie”, a spus Florin Cîțu.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.