Vicepremierul Barna ironizează moțiunea de cenzură anunțată de PSD: „Guvernarea va merge mai departe. Avem o coaliţie stabilă!”

0

Vicepremierul Dan Barna, copreşedinte al USR PLUS, a declarat că nu are nicio îngrijorare privind moţiunea de cenzură anunţată de PSD, pentru că actuala coaliţie este „stabilă” şi guvernarea „va merge mai departe”.

„Opoziţia îşi foloseşte instrumentele parlamentare. Vom auzi iarăşi discursuri sforăitoare dinspre PSD. Nu vor obţine voturile. Guvernarea va merge mai departe. Avem o coaliţie stabilă, nu am nicio îngrijorare”, a afirmat Dan Barna, la Palatul Parlamentului.

PSD va depune o moţiune de cenzură pe 14 iunie, a anunţat, miercuri, în plenul Parlamentului, preşedintele partidului, Marcel Ciolacu.

„Astăzi nu a fost prezentat în plenul Parlamentului Planul de Redresare şi Rezilienţă. Tot ce ştim despre PNRR este că nu vizează dezvoltarea României, ci un plan de austeritate. Pentru toţi românii, răspunsul PSD nu poate fi decât unul singur: pe 14 iunie depunem moţiune de cenzură având ca obiect principal eşecul Guvernului în privinţa PNRR”, a declarat Ciolacu.

 

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.