Vlad Voiculescu îl ironizează pe premierul Cîțu

Share:

Premierul Florin Cîţu a anunţat joi lansarea unei campanii de promovare a vaccinării anti-COVID prin intermediul unor clipuri bazate pe emoţii şi personalizate pe mai multe nişe de public. Anunţul premierului a fost taxat imediat de fostul ministru al Sănătăţii Vlad Voiculescu, demis de Florin Cîţu înainte de Paşte.

Vlad Voiculescu, ironii la adresa premierului Florin Cîţu în ziua în care acesta a lansat o campanie de promovare a vaccinării anti-COVID prin intermediul unor clipuri bazate pe emoţii şi personalizate pe mai multe nişe de public.

„Mă bucur că ideea promovată de Ministerul Sănătății în ianuarie a devenit acum campanie a guvernului.
PS Recunosc că nu ne-am gândit atunci să facem un clip cu domnul Florin Cîțu”, a scris Vlad Voiculescu, pe Facebook, unde a distribuit şi un mesaj postat în ianuarie pe pagina de Facebook a Ministerului Sănătăţii.

„Ce conține vaccinul?
Săruturile și îmbrățișările uitate. Excursiile cu școala. Bunicii la masa de sărbători. Un film bun la cinema cu popcorn și suc mare. O seară la teatru cu sala plină. Un concert cu mii de spectatori. O cină la restaurant cu prietenii. O escapadă de weekend cu avionul, hotărâtă peste noapte. O petrecere acasă unde fiecare aduce gustări. Competiții sportive. Strângeri de mână când faci cunoștință cu cineva. Vise liniștite și granițe deschise. Profesori care merg printre rândurile băncilor. Mulțimea din gară. Libertatea de a sta acasă când vrei TU…”
Vaccinul conține mai mult decât rețeta pentru anticorpii atât de necesari în lupta cu COVID-19. Vaccinul ne dă libertate.
Acest text circulă pe internet de câteva zile și a fost tradus și adaptat de Sebastian Trenka din Timiș”, transmitea atunci MS.

 

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.