Se cere audierea lui Donald Trump în dosarul lui Liviu Dragnea privind finanţarea vizitei în SUA!

Share:

Flavia Teodosiu, avocata lui Liviu Dragnea, a declarat, joi, în direct la România TV, că Donald Trump, fostul preşedinte al SUA, ar fi „un martor firesc” în dosarul în care fostul lider PSD a fost trimis în judecată de DNA în dosarul finanţării vizitei sale în SUA, informează Romaniatv.net.

Avocata lui Liviu Dragnea a vorbit, în exclusivitate la România TV, despre posibilitatea audierii lui Elliott Broidy, fostul fundraiser pentru campania lui Donald Trump și cel care l-a invitat în ianuarie 2017 pe Liviu Dragnea la ceremonia de învestire a președintelui american, precum şi a lui Donald Trump.

„Sigur că în mod normal ar fi trebuit să-i cheme de la urmărire penală. În cazul lui Broidy (Elliott Broidy, fostul fundraiser pentru campania lui Donald Trump și cel care l-a invitat în ianuarie 2017 pe Liviu Dragnea la ceremonia de învestire a președintelui Donald Trump, n.red.), s-a pus în discuţie o comisie rogatorie, dar domnul Broidy nu a vrut să declare foarte multe lucruri.

În ceea ce-l priveşte pe domnul Trump, ar fi un martor firesc şi normal, căci de dânsul e legată întreaga problemă pe care o ridică procurorii. Ar fi frumos. S-ar putea să avem surprize de acest gen în ţară. Întrebarea mea va fi pe costurile lui să vină domnul Trump în calitate de martor”, a declarat Flavia Teodosiu, avocata lui Liviu Dragnea, la Romania TV.

 

 

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.