Liderul AUR, George Simion, nu renunta la suspendarea presedintelui Iohannis

George Simion, copreşedintele AUR, a anunţat vineri că Alianţa cere sprijinul PSD pentru a susţine iniţierea procedurilor pentru suspendarea din funcţie a preşedintelui Klaus Iohannis. De asemenea, Claudiu Târziu, celălalt lider al AUR, consideră că moţiunea de cenzură iniţiată de social-democraţi este doar un „exerciţiu de imagine”.

George Simion a lansat un nou atac la adresa Guvernului Cîţu despre care spune că trebui să „plece cât mai repede”. Mai mult, liderul AUR le sugerează social-democraţilor să sprijine demersul de suspendare din funcţie a preşedintelui Klaus Iohannis.

„Mai ales după ultimele evenimente guvernul Cîțu trebuie să plece cât mai repede! Vom căuta susținerea și a altor parlamentari pentru că doar voturile noastre și ale PSD nu sunt suficiente pentru o moțiune de cenzură (jumătate plus unu din voturi). Nici jocurile de imagine de-a moțiunea făcute de PSD nu ajută:

Miercuri în Parlament guvernarea putea fi oprită din implementarea PNRR printr-o treime din parlamentari, dar PSD a votat pentru.
De asemenea revenim cu solicitarea către PSD să susțină suspendarea din funcție a lui Klaus Iohannis printr-un referendum național”, a scris George Simion, copreşedintele AUR, pe Facebook.

 

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.