Rares Bogdan explica de ce il sustine pe Florin Citu: „Este un liant între generații, un liant între conservatorism și progresism!”

0

Europarlamentarul PNL Rareş Bogdan şi-a ales deja tabăra din care va face parte la alegerile interne de la Congresul liberal, aceasta fiind cea a premierului Florin Cîţu.

Rareş Bogdan a explicat şi care sunt raţiunile pentru care a ajuns să-l susţină pe actualul premier pentru preşedinţia Partidului Naţional Liberal.

„Este nevoie de o reîmprospătare în PNL, e nevoie de un stil mai puțin protocolar, de un stil direct. Este un liant între generații Florin Cîțu, este un liant între conservatorism și progresism”, a declarat Bogdan pentru B1 TV, luni seara.

În opinia lui Rares Bogdan, Cîțu nu va deschide ușa foștilor membri ai PSD sau ALDE, dacă va fi președinte al PNL.

Este un pro-american și un pro-occidental convins, un om care nu face jocuri de culise care nu merge pe „e bine și așa” sau pe „spălarea” unora din PSD sau din ALDE pentru a intra pe niște poziții publice doar pentru că „o mână spală pe alta” și „amândouă spală fața””, a mai declarat Bogdan.

Eu cred că pentru România și PNL, Florin Cîțu este soluția, un om care lucrează în echipă, în niciun caz nu este un autocrat și acest lucru este foarte important. Și mai ales, nu este un om care să poarte dușmănii și care să ducă războaie”, a mai punctat oficialul PNL.

 

 

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.