Clotilde Armand pune tunurile pe Romprest: „Anunțul că nu va mai ridica gunoiul din sectorul 1- un nou șantaj de tip mafiot!”

0

Clotilde Armand îi îndeamnă pe locuitorii Sectorului 1 să alerteze Poliţia Locală dacă gunoiul nu este ridicat de compania de salubritate. Primarul Sectorului 1 acuză Romprest că recurge la „un nou șantaj de tip mafiot”.

Reacţia lui Clotilde Armand vine în contextul în care operatorul de salubritate Romprest a anunţat din nou că nu mai ridică gunoiul din sectorul 1. Din acest motiv, edilul ameninţă cu rezilierea contractului cu firma de salubritate.

„Operatorul de salubritate anunţă, din nou, că nu mai ridică gunoiul din Sectorul 1. Este un nou şantaj de tip mafiot din partea acestei companii, un şantaj adresat tuturor locuitorilor din Sector care plătesc bani mulţi să fie curat”, a scris Clotilde Armand, pe Facebook.

Edilul Sectorului 1 susţine că furnizorii refuză să mai primească gunoiul dus de companie, din cauza datoriilor.

„Compania adusă de un fost primar liberal pentru o perioadă de peste 20 de ani şi apărată de avocaţii liberali în Consiliul Local al Sector 1 (în ciuda Deciziei Curţii de Conturi a României de recuperare a prejudiciului de peste 100 de milioane de lei, în ciuda raportului ANRSC care ne zice foarte clar să recuperăm banii plătiţi ilegal de primarul pesedist) nu şi-a plătit datoriile către furnizori. Cu toate că a primit bani de la Primărie pentru asta. Şi furnizorii refuză acum să mai primească gunoiul adus de compania aceasta”, a mai precizat Clotilde Armand.

Primarul Sectorului 1 a ameninţat că va rezilia contractul dacă în maximum 24 de ore de la anunţul companiei gunoiul stradal sau menajer nu va fi ridicat.

„Totuşi, nu suntem proştii mafiei gunoaielor şi eu nu mă clintesc în faţa ameninţărilor de tip mafiot. (…) Eu stau aici în primărie să-i înfrunt pe cei care au impresia că pot fura peste un sfert din bugetul anual al Primăriei Sectorului 1 (da, atât plătim pentru gunoi) cu ajutorul unor consilieri vânduţi. Am anunţat şi Garda de Mediu că operatorul de salubritate din Sectorul 1 depozitează în acest moment ilegal deşeurile”, a menţionat Clotilde Armand.

Clotilde Armand le cere locuitorilor să sesizeze Poliţia Locală dacă gunoaiele nu sunt ridicate.

 

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.