Apel umanitar: Un tânăr de 24 de ani, Adrian Miron, are nevoie de sprijinul nostru. O simplă donație îi poate salva viața!

0

E greu să lupți singur în viață, mai ales când dușmanul e o boală necruțătoare. De asta s-a convins și Adrian Miron din clipa în care a fost diagnosticat cu limfom Hodgkin în stadiul II, un cancer al sistemului limfatic, care face parte din sistemul imunitar.

Din 2018 până acum, bărbatul de 24 ani a făcut tot ce a putut pentru a scăpa de grava problemă de sănătate, dar maladia a fost mai puternică.

Am luptat mult și am trecut prin multiple chimioterapii și radioterapii ca să stopez boala și să intru în remisie. Din păcate, remisia nu a durat mult și la finele anului 2020 am fost din nou internat în spitalul oncologic, ne-a scris Adrian cu durere în suflet.

În prezent, cancerul e rezistent la toate schemele de tratament, iar organismul e deja istovit de atâtea proceduri și tratamente medicale. Singura șansă de supraviețuire pentru Adrian a rămas transplantul de măduvă, o intervenție chirurgicală foarte scumpă -60700 euro

Fără ajutorul dumneavoastră, nu o să fie posibil să înving din nou această boală. Doar datorită aportului dumneavoastră pot avea încă o șansă la viață, încă o speranță la viitor și o posibilitate de a fi alături de cei dragi, de familie, de fiica mea micuță de 2 ani și jumătate, care are mult nevoie de mine și de dragostea mea…

Drama acestui părinte poate avea un final fericit dacă donăm fiecare cât poate, astfel încât să se strângă suma necesară pentru transplant. Orice donație făcută în conturile Asociației „Salvează o inimă” poate însemna sfârșitul calvarului și un nou început pentru Adrian Miron. Fiți alături de noi și de acest tată și împreună putem salva o viață și o familie!

Donații se pot face:

Denumire entitate:  Asociatia “SALVEAZA O INIMA”
Cod de inregistrare fiscala:  31015982

Cont (IBAN) bancar:

Cont RON: RO05BTRL00701205W82870XX

Cont Euro: RO28BTRLEURCRT00W8287001

CONT USD: RO68BTRLUSDCRT00W8287001

COD SWIFT: BTRLRO22

COD BIC: BTRL

REVOLUT: 0752.753.540

Banca Transilvania Botosani

Vă rugăm să specificați pentru transfer bancar numele  pacientului MIRON.

 

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.