Dan Barna respinge propunerea lui Dacian Cioloș: Vreau să merg mai departe. Voi candida la Congres!

0

Dan Barna, copreşedintele USR-PLUS, nu e de acord cu ideea lui Dacian Cioloş de a se retrage amândoi din competiţia pentru şefia partidului.

Dan Barna a declarat că a participat la „toate luptele pe care USR-PLUS le-a avut” şi că vrea să meargă mai departe.

Întrebat dacă agreează formula ca atât el, cât şi Dacian Cioloş să se retragă din competiţie, Barna a spus: „Este întotdeauna o chestiune de mesaj politic. Eu am participat la toate luptele şi la toate confruntările pe care USR PLUS le-a avut. Intenţionez să merg mai departe, pentru că eu cred foarte mult că USR PLUS este un partid care pe termen lung va avea un cuvânt greu în politica din România”.

Liderul USR-PLUS a mai afirmat că are mare încredere în înţelepciunea colegilor săi: „Am spus deja, proiectul USR PLUS este un proiect la care muncesc de patru ani de zile. Este un proiect asumat. Am foarte mare încredere în înţelepciunea colegilor mei”.

Dacian Cioloș i-a propus lui Dan Barna ca niciunul dintre ei să nu candideze pentru funcția de președinte al USR PLUS, pentru a nu se crea falii în partid. Fiecare ar urma să susțină alte figuri din partid, care să obțină voturi din ambele tabere, au declarat, sâmbătă surse politice.

 

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.