Ludovic Orban le dă replica contestatarilor săi: ” Am adus un suflu nou în PNL. Unii dintre tinerii pe care i-am promovat m-au dezamăgit!”

0

Președintele PNL, Ludovic Orban, nu se consideră un politician învechit pentru a prelua pentru încă un mandat șefia partidului după congresul din toamnă. Acesta i-a răspuns tranșant lui Florin Cîțu, care a declarat că PNL are nevoie de oameni noi. Orban spune că deși ceasul ticăie și se îndreaptă spre senectute are deschidere către tineri, chiar dacă pe unii pe care i-a promovat l-au și dezamăgit. 

Florin Cîțu și Emil Boc au avut o linie comună că partidul are nevoie de un suflu nou, vă considerați un politician învechit?, a fost întrebat actualul președinte al Partidului Național Liberal.

Deja am adus un suflu nou în PNL, a răspuns Ludovic Orban.

„Nu este importantă vârsta președintelui PNL, ci ce face și ce concepții are, eu pe mine nu pot să mă întineresc, să mă inoiesc, pentru că asta e natură, ceasul ticăie și merg spre senectute, nu pot să merg înapoi, dar deschiderea este pentru tineri, chiar dacă pe unii dintre ei pe care i-am promovat m-au dezamăgit”, a declarat, joi, Ludovic Orban.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.