Victor Ponta trage un semnal de alarmă: Fondurile obţinute prin PNRR se vor transforma într-o datorie de zeci de miliarde de euro!

0

Fostul premier Victor Ponta a declarat că banii atraşi prin Programul Național de Reziliență și Redresare (PNRR) vor îndatora fiecare român cu 2.000 de euro.

Victor Ponta, preşedintele Pro România, susţine că fondurile obţinute prin PNRR se vor transforma într-o datorie de zeci de miliarde de euro.

„30 de miliarde de EURO datorie în plus într-un an / aproape 2.000 euro pentru fiecare român care trăieşte în România.

Pe Ceauseşcu l-au împuscat că nu facea datorii  – pe cei de acum îi premiem! Zic şi eu – să rămână spus  ( ştiu că nu interesează pe nimeni dintre cei care au putere de decizie – nici pe votanţii acestora)

PS – doar pentru “amicii” mei care nu mă contrazic când spun că ceva e rău, dar vin cu “lasă Ponta – pe vremea ta cum era” am ataşat datele din 2012 ( 37% din PIB datorie ) şi 2015 ( 37,8% din PIB datorie)
Pe inţelesul tuturor – în 4 ani ( 2012-2015) cu salariile şi pensiile reîntregite, cu datoria făcută de Băsescu la FMI plătită, cu TVA , CAS şi impozite pe dividende şi pe microîntreprinderi scăzute, cu toate cofinanţările la proiecte europene plătite – am mărit datoria publică cu 0.8 % din PIB ! Acum au mărit-o cu 25% fără nimic în buzunarul oamenilor!”, a scris Victor Ponta, pe Facebook.

 

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.