Gabriela Firea pune tunurile pe ministrul Raluca Turcan: „Guvernul pune presiune pe cei care muncesc cinstit!”

Share:

Gabriela Firea a lansat un atac dur la adresa Ministrului Muncii, din cauza măsurilor care vizează creșterea vârstei de pensionare în rândul femeilor.

Gabriela Firea a făcut o postare pe rețelele de socializare în care critică dur măsurile Ministrului Muncii, Raluca Turcan, conform cărora vârsta de pensionare în rândul femeilor crește de la 61 la 65 de ani.

„Românii vor munci toatā viata, pânā nu se vor mai putea bucura sānātosi de pensie! Asta vrea puterea “de dreapta”. După ce ne-a acuzat că dezinformām despre creșterea vârstei de pensionare, după ce a negat vehement că s-ar fi discutat în guvern în legāturā cu acest subiect, ministrul pnl al muncii confirmă explicit că vârsta de pensionare va crește în rândul femeilor de la 61 la 65 de ani” a menționat Firea în postare.

„În schimb, Guvernul PNL-USR a anulat măsurile PSD pentru creșterea colectării la bugetul de pensii și vrea să crească transferul din Pilonul I în Pilonul II, adâncind și mai mult deficitul la pensii. Iar dna Turcan spune că pensiile speciale nu sunt o problemă! Dupā ce s-au bātut cu pumnul în piept, în campanie, cā le vor anula.
Deci, ,,în loc să se ocupe de inechități, de cei care fac evaziune și de reducerea profiturilor uriașe ale firmelor private care gestionează banii de pensie ai românilor, guvernul pune presiune pe cei care muncesc cinstit.”

 

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.