Ludovic Orban, revoltat de scandalul neridicării gunoaielor din sectorul 1: „Conflictul a fost generat de la început între primarul Clotilde Armand şi Romprest!”

0

Ludovic Orban, președintele PNL și al Camerei Deputaților, a avut o primă reacție după acuzațiile lui Clotilde Armand, primarul Sectorului 1, legat de neridicarea gunoaielor de către Romprest.

Ludovic Orban, președintele PNL și al Camerei Deputaților, a avut o primă reacție după acuzațiile lui Clotilde Armand primarul Sectorului 1, legat de neridicarea gunoaielor de către Romprest.

„Obiectivul PNL e ca să contribuie la o decizie care să rezolve problemele existente în Sectorul 1, o decizie care să permită furnizarea serviciului de salubritate, o soluţie legală şi conforme cu contractele existente. Ăsta e punctul meu de vedere. Faptul că s-a ajuns în această situaţie este mai puţin rezultatul unor poziţii a consilierilor locali PNL, ci rezultatul conflictului care a fost generat de la început între primarul Sectorului 1 şi firmă. Dacă se va ajunge la nivelul discuţiilor în coaliţie, asta vom face!”, a declarat Ludovic  Orban, în cadrul unei conferințe de presă.

Clotilde Armand a anunţat că a cerut Prefecturii Capitalei să declare stare de alertă în sectorul 1 al Capitalei din cauza neridicării gunoaielor de către Romprest. Edilul susţine că problemele sunt cauzate de „șantajul și suspendarea colectării gunoiului de către operatorul de salubritate”.

 

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.