Ludovic Orban, despre liderii liberali care și-au anunțat susținerea pentru Cîțu: „Nu au avut mandatul organizaţiilor pe care le conduc!”

2

Preşedintele PNL, Ludovic Orban, a declarat duminică, la Arad, că relaţia sa cu premierul Florin Cîţu nu s-a schimbat după ce acesta a intrat în cursa pentru preşedinţia partidului.

Ludovic Orban spune că nu este genul de om care să facă poze ca să-şi arate sprijinul, subliniind că, atunci când un preşedinte de filială îşi arată susţinerea pentru un candidat sau altul, exprimă o opţiune personală. Remarca sa vine după ce, înaintea Consiliului Naţional, premierul Florin Cîţu şi-a anunţat candidatura pentru şefia partidului având alături aproape 40 de lideri liberali. De altfel, Orban a afirmat joi că aceştia nu au avut mandatul organizaţiilor pe care le conduc.

Întrebat câte filiale are de partea sa, Ludovic Orban a răspuns, râzând: „Foarte multe. Foarte multe, dar să ştiţi că la Congres nu trebuie numărate numai filialele, la Congres trebuie vorbit cu fiecare delegat în parte. La Congres vor participa cinci mii de delegaţi şi felul meu de a face campanie evident, este acela de a avea o relaţie cât mai bună cu liderii filialelor, cu reprezentanţii PNL din administraţia locală şi din administraţia centrală, dar felul meu de a face campanie este să fac campanie la fiecare membru al PNL şi, în momentul în care vom şti delegaţii, către fiecare delegat. Oricum, mai e o perioadă lungă până în 25 septembrie, voi participa la toate conferinţele judeţene la care îmi va permite calendarul să particip, de asemenea voi participa la Colegiile Directoare Judeţene în care se va lua decizia de susţinere, pentru că, trebuie să ştiţi, statutar, o filială decide ce moţiune sprijină – poate să sprijine o moţiune sau ambele moţiuni, poate să nu sprijine nicio moţiune, este decizia Colegiului Director Judeţean”, a afirmat Ludovic Orban duminică, într-o conferinţă de presă.

 

Citește și
2 Comentarii
  1. ?????? spune

    @ Sunteți de părere și că Ludovic Orban și Florin Cîțu ar trebui să prezinte public și care dintre membrii guvernului și dintre cei instalați politic în funcții nu s-au vaccinat pentru a susține activitatea guvernului, ?

  2. ?????? spune

    @ Sunteți de părere că Autoritatea Electorală Permanentă și Ministerul Sănătățiiar trebui să colaboreze pentru a stabili și care dintre cei care au votat s-au și vaccinat, partidele parlamentare susținând vaccinarea populației, probabil dintre dintre cei ce au votat și nu s-au vaccinat nu au votat pentru partidele parlamentare, ?

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.