Ministrul Cătălin Drulă, implicare totală în privința lucrărilor de infrastructură: „Proiectul Podului de la Brăila merge cu toată viteza înainte!”

Share:

Podul suspendat peste Dunăre este cea mai mare lucrare de infrastructură din România din ultimii 30 de ani, iar Drulă spune că lucrările avansează cu toată viteza.

Cătălin Drulă a prezentat imagini cu operaţiunea de montare a platformei pe care se vor lansa cablurile de susţinere, pe uscat şi pe apă.

„Proiectul Podului de la Brăila merge cu toată viteza înainte. Lucrările avansează bine atât la pod, cât şi la drumurile de legătură – complet deblocate de luna trecută”, a anunţat duminică ministrul Transporturilor, Cătălin Drulă, pe pagina sa de Facebook.

Luna trecută, Drulă anunţa că la sfârşitul anului viitor Podul de la Brăila se va deschide împreună cu 10 kilometri din drumurile de legătură.

La rândul său, Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) anunţase că a fost emisă autorizaţia de construire pentru 15,17 km din drumurile de legătură cu Podul suspendat peste Dunăre de la Brăila şi astfel antreprenorul are autorizaţie de construire pentru realizarea întregului proiect în lungime de 23,46 km.

 

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.