Primarul general, Nicușor Dan, s-a tuns: „Eu reprezint bucureștenii, în special pe cei care m-au votat. Mi-au cerut asta, m-am tuns!”

0

În ziua în care a început dezinsecţia şi dezinfecţia în Capitală, primarul general al Capitalei a apărut cu un nou look. Nicuşor Dan a precizat că s-a tuns pentru că aşa i-au cerut bucureştenii.

După ce a fost criticat în nenumărate rânduri pentru frizura rebelă, primarul general al Capitalei a decis să adopte un „look” în concordanță cu funcția înaltă pe care o ocupă în administrarea orașului.

Nicuşor Dan a explicat într-un interviu pentru stirileprotv.ro că a decis să se tundă deoarece așa i-au cerut bucureștenii, ”în special” cei care l-au votat.

”Nu am dat importanță acestui aspect, dar am văzut că lumea e obișnuită cu un anumit tip de reprezentare. Eu reprezint bucureștenii, în special pe cei care m-au votat. Mi-au cerut asta, m-am tuns”, a declarat Nicușor Dan.

Nicușor Dan a explicat că „am primit acest reproș de la mai multă lume, și atunci am decis să mă conformez, pentru că, repet, nu e vorba de mine, ci e așa cum își închipuie multă lume care m-a votat că trebuie să arate un primar pe care ei l-au votat. Și atunci …”.

La finalul lunii mai, primarul general al Capitalei, Nicuşor Dan, a fost întrebat la conferinţa de presă, mai în glumă mai în serios, dacă are de gând să se tundă, în contextul în care părul edilului este de luni bune subiect de glume pe reţelele de socializare.

 

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.