Clotilde Armand reacționează după ce a fost atacată în trafic: „Nu mă intimidați și nici nu voi ceda în fața amenințărilor voastre mafiote!”

Share:

Primarul sectorului 1, Clotilde Armand, aflată în conflict cu firma de salubritate cu care primăria are contract, şi tot mai controversată şi în rândul locuitorilor sectorului, susţine miercuri dimineaţă că a fost atacată în timp ce se afla cu maşina în trafic.

Clotilde Armand susţine că un bărbat nervos s-a apropiat de maşina sa, în timp ce era oprită la semafor, şi a început să lovească geamurile autoturismului şi să încerce să deschidă portiera. Primarul a pus deja incidentului eticheta de încercare de intimidare de tip „mafiot” şi spune că a sesizat autorităţile şi şi-a continuat drumul.

„În această dimineață eram în trafic iar la stopul unui semafor un bărbat agresiv a venit spre mașina mea, a început să lovească cu pumnii în geam și a încercat să-mi deschidă ușa de mai multe ori. Am raportat incidentul Poliției și mi-am văzut mai departe de drum.

PS: Guys, sunteți tot mai penibili. Nu mă intimidați și nici nu voi ceda în fața amenințărilor voastre mafiote.”, a scris Clotilde Armand pe Facebook.

Clotilde Armand, primarul Sectorului 1, a fost dusă, cu o mașină a instituției, marți seara, la o secție de poliție din București.

Clotilde Armand a fost chemată pentru a da declaraţii în cazul plângerilor pe care le-a făcut. Primarul Sectorului 1 a refuzat să discute cu jurnaliştii, iar avocatul care a însoţit-o i-a interzis să vorbească despre dosar.

„Am venit să dau niște declarații la plângerile făcute de mine, în urma unor acțiuni de filare, de hărțuire”, a spus Clotilde Armand.

 

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.